Verzenden, betalen en retourneren

Betalingsmogelijkheden:
U heeft de mogelijkheid om online te betalen via Ideal, Google Pay, Apple Pay en diverse creditcards.
 
Orderbevestiging:
Nadat u uw bestelling heeft betaald, ontvangt u in uw e-mail een orderbevestiging. Dit is tevens de factuur. Bewaart u deze goed, daar deze geldt als garantiebewijs.
 
Verzending:
Wij streven er naar dat u uw bestelling zo snel mogelijk ontvangt. U ontvangt uw bestelling binnen 1 - 3 werkdagen na betaling. Wij verzenden alléén binnen Nederland. Woont u elders? Neem dan contact op met ons middels het e-mail adres klantenservice@hafkampmodeschoenen.nl.
 
Verzendkosten:
Voor het verzendingen van bestellingen met een aankoopbedrag van €30,- of meer, rekenen wij geen verzendkosten. Indien u een bestelling plaatst met een aankoopbedrag lager dan €30,-, rekenen wij verzendkosten van €4,95.
 
Wie verzend mijn bestelling:
Alle verzendingen ontvangt u van PostNL.
 
Retouren:
U heeft het recht om bestelde artikelen zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na aankoop te retourneren. U stuurt uw retournering naar Hafkamp Modeschoenen, antwoordnummer 6197, 1320 WB. De retourzending is voor u geheel gratis. Er bestaat de mogelijkheid dat u uw bestelling afgeeft in een van onze winkels. Kijkt u hier voor onze openingstijden.
 
Waar moet ik de retourzending naartoe sturen?
U verstuurt de retouren naar:
Hafkamp Modeschoenen
Antwoordnummer 6197
1320 WB
 
Hoe moet ik de retourzending sturen?
 
U maakt uw retourzending klaar voor verzending. U ontvangt uw bestelling in een gemakkelijke verzendzak. Deze zak heeft een extra plakstrip. Stop uw retourzending met de pakbon terug in de zak en plak de retourzak dicht. Plakt u het verzendlabel even af, zodat PostNL geen fouten kan maken?
Pre-loader
>